« הצמח הקודם הצמח הבא »
הדס אורגני
Myrtle

שמן ההדס נחשב לאחד מהשמנים העמוקים ביותר, מקורו באזור הים התיכון ושימש עוד בימי בית המקדש לטיהור על ידי הכוהנים.
שמן ההדס משמש כמרכיב חשוב בטיפולי ארומותרפיה לטיפול בזיהומים ומחלות של מערכת הנשימה העליונה והתחתונה, כמו גם דלקות של שלפוחית השתן.
מחקרים על שמן הדס מצאו אפשרות של איזון הורמונאלי ואיזון בלוטת התירואיד, במיוחד בתת פעילות של הבלוטה. שימוש נוסף וחשוב של שמן זה הוא ביכולת חידוד המחשבה והריכוז באידוי השמן במבער שמנים.
בארומתרפיה המודרנית משמש השמן בנוסף גם לטיפול בכאבי ראש, כאבי מפרקים ופציעת ספורט.
בקוסמטיקה הטבעית משמש השמן לטיפול באקנה, חיטוי העור וריחות לא נעימים של הגוף.
מתערבב היטב עם: לבנדר, עשב לימון, לימון, קורנית, ברגמוט


הדס אורגני
שם בוטני Myrtus Communis
מקור ספרד, ישראל
חלק בצמח עלים, פירות
שיטת הפקה זיקוק בקיטור


מוצרים המכילים הדס אורגני
שמן הדס אורגני

Organic Myrtle oil





מגדיר צמחים





בניית אתרים