יצירת קשר contact number 04-6515131

Free Shipping with a 50$ purchase!

0 פריט(ים)
0.00 ₪
אין לך פריטים בסל הקניות שלך.

0

More Views

שמן הדס אורגני (Myrtus Communis)

Regular Price: 59.90 ₪

Special Price 44.93 ₪

זמינות: במלאי

Quick Overview

מטפל, מחדד, מרפא.

מקור – ספרד, ישראל
שיטת הפקה – זיקוק בקיטור
חלק הצמח – עלים ופירות

שמן ההדס נחשב לאחד מהשמנים העמוקים ביותר, מקורו באזור הים התיכון ושימש עוד בימי בית המקדש לטיהור על ידי הכוהנים.

שמן ההדס משמש כמרכיב חשוב בטיפולי ארומתרפיה לטיפול בזיהומים ומחלות של מערכת הנשימה העליונה והתחתונה, כמו גם דלקות של שלפוחית השתן.

שימוש נוסף וחשוב של שמן זה הוא ביכולת חידוד המחשבה והריכוז באידוי השמן במבער שמנים.

בארומתרפיה המודרנית משמש השמן בנוסף גם לטיפול בכאבי ראש, כאבי מפרקים ופציעת ספורט.

בקוסמטיקה הטבעית משמש השמן לטיפול באקנה, חיטוי העור וריחות לא נעימים של הגוף.

מתערבב היטב עם: לבנדר וברגמוט.

*לשימוש בהרחה בלבד, במבער או בטפטוף מספר טיפות על בד.

גודל: 10 מ"ל

OR

 

כתוב את חוות דעתך על מוצר זה

איך תדרג מוצר זה? *