יצירת קשר contact number 054-9988858

Free Shipping with a 50$ purchase!

0 פריט(ים)
0.00 ₪
אין לך פריטים בסל הקניות שלך.

0

More Views

שמן לבנדר צרפתי אורגני (Lavendula Hybrida)

Regular Price: 39.90 ₪

Special Price 27.90 ₪

זמינות: במלאי

Quick Overview

מטפל, מרגיע, מחטא.

מקור – צרפת, אנגליה
שיטת הפקה – זיקוק בקיטור
חלק הצמח – פרחים

שמן הלבנדר מאופיין באיכותו על פי ריכוז ה-linalyl acetate שהוא החומר הפעיל העיקרי לריפוי העור.

השימושים בארומתרפיה המודרנית :
טיפול והרגעת מערכת העצבים, איזון בין רגש למחשבה, טיפול בכוויות וחתכים על העור, עקיצות, מעולה כעזרה ראשונה בכל בית ותיק, ניתן לשימוש בילדים (לשלב עם קמומיל רומן או כחול), למצבי חוסר שינה (פשוט לטפטף מספר טיפות על השמיכה או הכרית). בפרמקופיאה הבריטית משמש השמן לטיפול ברקמות עור פגומות, מזרז את איחוי הרקמה ומונע דלקות. לטיפול באקזמות קלות בכף הרגל, ומסייע בחולשה כללית של הגוף והנשימה.

בשימוש קוסמטי משמש השמן בקרמים, משחות לעור פגום ועייף, לטיפול באקנה, כוויות, דרמטיטיס, אקזמה, תכשירים נגד יתושים ועוד. מתאים לכל סוגי העור.

מי הלבנדר משמשים לניקוי עור הפנים במי פנים ותכשירי ניקוי קוסמטיים נוספים"
בעל ניחוח תבליני חריף עם גוון עדין.

מתערבב היטב עם רוב השמנים.

גודל: 10 מ"ל

OR

 

כתוב את חוות דעתך על מוצר זה

רק משתמשים רשומים יכולים לכתוב ביקורת. אנא, התחבר או הירשם