יצירת קשר contact number 04-6515131

Free Shipping with a 50$ purchase!

0 פריט(ים)
0.00 ₪
אין לך פריטים בסל הקניות שלך.

0

More Views

שמן רוזמרין אורגני (Rosemary Officinails)

39.90 ₪

זמינות: במלאי

Quick Overview

מרפא, מטפח, מחמם.

מקור – ספרד
שיטת הפקה – זיקוק בקיטור
חלק הצמח – פריחה + עלים

צמח הרוזמרין מזוהה עם אגן הים התיכון, מקור השם הינו מן המילה הלטינית
"ROS MARINUS" שפירושה הטל של הים. הסיבה לכך הינה שניחוח הרוזמרין עוטף את הים ונותן לו את הגוון התבליני שלו.

השם הבוטני והסיומת officinalis מעידים על היותו צמח מרפא, אשר שימש את המרפאים במשך שנים רבות.

לשמן הרוזמרין מספר שימושים עיקריים, הוא משמש לחידוד הזיכרון והריכוז, על ידי- כך שהוא מגרה את המחשבה והמוח לפעולה, הוא מגביר את זרימת הדם ו
מבהיר מחשבה ותפיסה מנטאלית. ניתן לשלב עם שמן בזיליקום ואשכולית.

שמן הרוזמרין מאופיין בניחוח טרי עשבוני, המשאיר תחושת חמימות אך עם גוון מתקתק בקצה. ניחוח זה מעיד על השמן כמסייע גם בטיפולים של מערכת הנשימה, השמן יהיה מצוין להתקררות, שיעול, אסטמה וברונכיט. לשמן תכונות מכווצות ומחממות.

האיכות המחממת של השמן מסייעת לטפל גם בכאבי מפרקים, לשרירים תפוסים וחבלות ספורט שמקורן סטגנציה של דם או התכווצות סיבי השריר.

בקוסמטיקה הטבעית, משמש השמן בעיקר למוצרי שיער, בהם נרצה לחטא, להמריץ דם, לטפל בקשקשת, דרמטיטיס, עור שומני, טיפוח המראה וחידוש השיער, הענקת ברק, הרחקת כינים.

בנוסף ישמש השמן במוצרים למניעת דליות, הרחקת יתושים וחרקים נוספים.
מתערבב היטב עם: לבנדר, ציטרינלה, ברגמוט, עץ התה.

*לשימוש בהרחה בלבד, במבער או בטפטוף מספר טיפות על בד.

גודל: 10 מ"ל

OR

 

כתוב את חוות דעתך על מוצר זה

איך תדרג מוצר זה? *