משלוח חינם עד הבית בכל קנייה! דוגמית התנסות בכל הזמנה 📦

0 פריטים

העגלה ריקה

לחנות
להמשך קניות באתר

שמן הדס אורגני (Myrtus Communis)

מקור – ספרד, ישראל
שיטת הפקה – זיקוק בקיטור
חלק הצמח – עלים ופירות

שמן ההדס נחשב לאחד מהשמנים העמוקים ביותר, מקורו באזור הים התיכון ושימש עוד בימי בית המקדש לטיהור על ידי הכוהנים.

שמן ההדס משמש כמרכיב חשוב בטיפולי ארומתרפיה לטיפול בזיהומים ומחלות של מערכת הנשימה העליונה והתחתונה, כמו גם דלקות של שלפוחית השתן.

שימוש נוסף וחשוב של שמן זה הוא ביכולת חידוד המחשבה והריכוז באידוי השמן במבער שמנים.

בארומתרפיה המודרנית משמש השמן בנוסף גם לטיפול בכאבי ראש, כאבי מפרקים ופציעת ספורט.

בקוסמטיקה הטבעית משמש השמן לטיפול באקנה, חיטוי העור וריחות לא נעימים של הגוף.

מתערבב היטב עם: לבנדר וברגמוט.

*לשימוש בהרחה בלבד, במבער או בטפטוף מספר טיפות על בד.

59.90 10 מ"ל

804 במלאי

על מוצר זה תצברו 3 נקודות

לקוחות מספרות

הוסיפי תגובה
היה הראשון לכתוב סקירה “שמן הדס אורגני (Myrtus Communis)”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *